Wil je weten hoe jij in jouw werk of organisatie om kan gaan met klimaatverandering? En concrete handvatten ontvangen om aan de slag te gaan met de klimaatopgave? Kom dan naar de bijeenkomst 100MTC Movietime - Beyond Zero op 6 april en 6 september! Na het zien de film Beyond Zero gaan experts van 100MTC in gesprek met de aanwezigen over de lessen en inspiratie uit de film, van andere klimaatpioniers en uit het netwerk van het 100 Months to Change platform. Boek hier je ticket via het Omniversum!

Rondleiding door Expo

Deze filmvertoning is bij het Museon - Omniversum in Den Haag – het museum van de duurzame ontwikkeling! Na het zien van Beyond Zero is het mogelijk om een rondleiding door de nieuw te openen Expo te volgen: een unieke beleving voor iedereen die wil bijdragen aan een duurzame samenleving! De rondleiding start om half 4.

Klimaatwerkers

Iedereen ontvangt na afloop het boek Klimaatwerkers. Dit boek laat zien dat je geen CEO of klimaatactivist hoeft te zijn om ook op jouw werk een positieve impact te hebben op het klimaat. Dankzij inspirerende voorbeelden uit het bedrijfsleven, de overheid en het onderwijs en aan de hand van een tienstappenplan met praktische tips kun je direct aan de slag in jouw organisatie.

Vergaderruimte

Tevens is het mogelijk om vergaderruimte te boeken voor of na het event. Neem dan contact op met Juliette: jsuurland@museon-omniversum.nl.

Beyond Zero

De awardwinning filmdocumentaire Beyond Zero vertelt het verhaal van klimaatpionier Interface dat van een zeer vervuilend productiebedrijf is getransformeerd naar een bedrijf dat nu klimaatpositief is. Dit onopvallend internationaal opererend productiebedrijf begon 25 jaar geleden met een opvallende klimaatmissie en slaagde erin te transformeren van vervuilend beursgenoteerd bedrijf naar een klimaatpositief bedrijf. Dit verhaal biedt elke professional inspiratie om een bijdrage te leveren aan het klimaatvraagstuk. Het geeft hoop dat het mogelijk is om de klimaatdoelen te realiseren en motiveert tot het nemen van extra klimaatstappen.

De 100MTC Movietime - Beyond Zero is dit jaar enkele malen te beleven op meerdere plekken in het land. Het doel is om met partners in dit platform samen professionals te inspireren en te versterken in hun klimaatwerk – mede dankzij de lessen van Interface uit de film. Zo halen we de klimaatdoelen van 2030!

Tickets: € 85,- incl. Inspiratiesessie met filmvertoning Beyond Zero, welkomstdrankje, het boek Klimaatwerkers én 12 maanden toegang tot het platform 100MTC: vol met nog meer inspiratie en een krachtig netwerk van organisaties en experts.

Boek hier je ticket via het Omniversum!