De meest gestelde vraag na de premiere is: hoe kan ik de filmdocumentaire Beyond Zero naar mijn organisatie brengen? Daarvoor hebben we de volgende 100MTC Experiences Beyond Zero beschikbaar. In de vreemde combinatie van 'post-Glasgow actiemodus' en de start van de lockdown is het wat ons betreft cruciaal om juist nu dit verhaal te delen om te inspireren en te versterken in het klimaatwerk.

De feedback op de 100MTC Experience is dat het een goed gevoel geeft en dat 'het halen van de klimaatdoelen kan', dat het motiveert om een extra stap te zetten en daartoe concrete handvatten biedt. Daarin speelt de documentaire een belangrijke rol, omdat de film het levendig vertaalt, maar ook de tools en het krachtige netwerk en programma van 100MTC.

Afgelopen week hebben we hard gewerkt om het aanbod ‘corona-proof’ te maken. Zodat we juist nu - door kunnen pakken. De missie is om 1 miljoen professionals te bereiken: met of zonder corona-beperkingen gaat ons dat lukken. Bekijk de 100MTC Experiences hier.

Contact

Heb je vragen over dit nieuwe aanbod, mail dan naar contact@100monthttochange.nl en we nemen zo snel mogelijk contact op.
We vragen je om daarbij vooraf te vermelden wat je graag zou willen doen, voor hoeveel mensen, wanneer en wat je ermee zou willen bereiken.

Impressie première Beyond Zero