Voor wie_welke pakketen_wat levert het op

Kom naar Movietime en inspireer jouw collega’s, leiders en/of klanten met een uniek verhaal van een klimaatpionier! Ben je toe aan inspiratie, motivatie en concrete handvatten? Wil je jouw collega's, leiders en/of klanten versterken in klimaatwerk? Dan is dit event iets voor jou!

100MTC Movietime - Beyond Zero biedt voor iedereen met klimaatambitie een stevige inspiratie boost met de film Beyond Zero, concrete handvatten om te versnellen in het klimaatwerk en het boek 'Klimaatwerkers', toegang tot de duurzame expo 'One Planet’ en toegang tot een bruisend én divers netwerk van platform 100 Months to Change Dit is dé kans om klimaatwerk te versnellen!

Wil je verzekerd zijn van een stoel? Boek je kaarten via deze link: https://www.omniversum.nl/en/activiteit/beyond-zero. Kom je met een grote groep? Stuur dan een mailtje naar contact@100monthstochange.nl. 

100MTC Movietime - Beyond Zero

100MTC biedt 100MTC Experiences aan organisaties die actie willen ondernemen op klimaatwerk. Welke 100MTC Experience het beste bij jouw organisatie/team past, hangt af van jouw doel(en) en ambitie.

100MTC aanbod_overzicht

Hieronder een overzicht van het aanbod van 100MTC:

Aanbod overzicht - tabel

* Call for Action: na afloop van een 100MTC Experience wordt er gebruik gemaakt van de collectieve wijsheid van de aanwezigen professionals uit de organisatie. Deze informatie wordt verzameld d.m.v. een datatool (Call for Action tool) waarin de inspiratie, concrete ideeën en stappen van iedereen die bij de 100MTC Experience aanwezig was opgehaald wordt (anoniem). Een schat aan informatie die het krachtteam en de organisatie helpt om te kunnen versnellen in het klimaatwerk!

Contact en een 100MTC Experience boeken

Heb je vragen over een 100MTC Experience of wil je er een organiseren? Mail dan naar contact@100monthstochange.nl en we nemen zo snel mogelijk contact op. We vragen je om daarbij vooraf te vermelden wat je graag zou willen doen en wat je ermee zou willen bereiken.