Vastberaden om ondanks de coronamaatregelen positieve klimaatimpact te maken in je werk? Inspiratie nodig om in jouw werk aan de klimaatdoelen te blijven werken? Dan gaat de 100MTC Beyond Zero Experience - On Demand jou zeker ondersteunen bij deze missie!

Boek hier de 100MTC Experience en deel het met je netwerk!

Tussen 25 – 28 januari kunnen professionals individueel online de 100MTC Beyond Zero Experience beleven op een eigen gekozen tijdstip en plek. Je bekijkt de documentairefilm Beyond Zero en krijgt toegang tot de bewezen tools en het changemakernetwerk van het platform 100 Months to Change NL.

De 100MTC Experience inspireert en daagt uit om klimaatacties te formuleren om deze maand nog mee aan de slag te gaan. Er zijn immers nog 96 maanden te gaan! Ervaar de 100MTC Experience zelf of geef hem cadeau!

Beyond Zero

Op 11 november 2021 ging de film Beyond Zero in Nederland in première. Het onopvallende internationaal opererend productiebedrijf Interface begon 25 jaar geleden met een opvallende missie om bij te dragen aan de oplossing voor de klimaatuitdaging. De resultaten zijn verbluffend positief. De lessen van deze klimaatpionier zijn waardevol voor elke organisatie en professional in de wereld.

100 Months to Change gebruikt het verhaal Beyond Zero en de bijbehorende Theory of Transformation om wereldwijd professionals te inspireren en te versterken in hun klimaatwerk. Dit vernieuwende transformatieprogramma daagt leiders en professionals op positieve wijze uit ‘to step up the game’ in de klimaatopgave. Vanuit de visie: een beter klimaat begint op je werk.

Let op: deze experience is voor individueel gebruik. Wil je er een teamexperience van maken of zoek je meer verdieping? Dan is wellicht de Incompany 100MTC Experience meer geschikt.

Boek hier de 100MTC Experience - On Demand.